dimecres, 18 de setembre del 2013

Montoro: "Espanya és el gran èxit econòmic del món" Hahahahahahaha

18/09/2013

El ministre d'Hisenda assegura que l'Estat espanyol "està en moviment" i que "serà capaç de tornar a sorprendre el món molt aviat"


Nerea Rodríguez


El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha assegurat avui a la sessió de control al Govern que l'Estat espanyol està "en moviment" i que "serà capaç de tornar a sorprendre el món molt aviat". Montoro ha respost així a la socialista Inmaculada Rodríguez-Piñero, que li ha preguntat en què es basa per afirmar que Espanya és el "gran èxit econòmic del món".

Montoro li ha explicat que aquesta afirmació la va fer referint-se a l'Espanya dels anys 50 i començaments del segle XXI. Segons ell, cap país ha sigut capaç de fer aquest recorregut, i per això ha precisat que quan va afirmar a l'escola d'estiu del PP que Espanya era "un exemple" per al món no es referia a la situació actual.

Rodríguez-Piñero ha exigit a Montoro que demani perdó als ciutadans pels "incompliments, mentides i enganys massius" del govern. Segons la diputada socialista, es trigaran "més de 5.830 anys" a recuperar els nivells d'ocupació que hi havia abans de la crisi. Rodríguez-Piñero ha atribuït la situació a la política "inútil" del govern del PP, que segons la socialista "no ha beneficiat a ningú, excepte les 29.000 persones o empreses que es van acollir a l'amnistia fiscal". 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/montoro_espanya_es_el_gran_exit_economic_del_mon_96040.php

2 comentaris :

Jordi Freixas ha dit...

Sí senyor! I l'AVE Zaragoza - Huesca la vuitena meravella del món!

Rosa Mary ha dit...

Payaso sin sesera