dissabte, 21 de setembre del 2013

Manifestació en defensa de l'estelada dels Bombers de Mataró

, ACN | Actualitzat el 20/09/2013 a les 21:52h


Una imatge de la protesta.


Unes 150 persones s'han concentrat aquesta tarda davant del Parc de Bombers de Mataró en defensa de l'estelada que oneja a l'edifici i en suport als bombers. La concentració s'ha celebrat arran de la manifestació convocada per aquest dissabte al migdia a través de les xarxes socials per demanar la retirada d'aquesta bandera.

Els manifestants han entonat crits i lemes a favor de la independència i han desplegat una pancarta a favor dels bombers. El regidor de la CUP a Mataró, Xavier Safont-Tria, ha explicat que els bombers han estat rebent amenaces "d'energúmens feixistes" per retirar l'estelada. 


http://www.naciodigital.cat/noticia/59589/manifestacio/defensa/estelada/dels/bombers/mataro

4 comentaris :

Anònim ha dit...

Hola Buenos Días. Bueno si un concejal de un ayuntamiento no es capaz de criticar un acto ilegal, vaya ayuntamiento que tenemos. que no puede ondear una bandera falsa, la aragonesa mezclada con la de cuba. en un edifício oficial deben ondear la europea la española la de la COMUNIDAD AUTONOMA y la local si es oficina del ayuntamiento. Grácias y tomen nota. pesados que soys unos pesados VIVA ESPAÑA

Montse ha dit...

Con todo el respeto del mundo que viva para ti, anónimo.

Anònim ha dit...

Que viva muy lejos!,hoy erais cuatro catetos y dos poligineros,ADEU ESCANYA!

Rosa Mary ha dit...

anda cada vez que convocan una mani sois menos y los pocos que vinieron hoy los he visto en videos de madrid se os ve el plumero.