divendres, 6 de setembre del 2013

Manifestació a Barcelona després de la Via Catalana

06/09/2013

Via Catalana

 Un nombrós grup d’entitats independentistes convoca la marxa per reclamar un referèndum pel 2014

 

Albert Ribas


Manifestació de l'11 de setembre del 2011 a Barcelona
El protagonisme de la Diada d’enguany es concentra totalment en la Via Catalana que unirà Catalunya de punta a punta, però un nombrós grup d’entitats independentistes no han volgut deixar passar l’ocasió de convocar una nova manifestació reivindicativa.

Les entitats Ara o Mai, European Partnership for Independence (EPI), CSC-Intersindical, Sobirania i Progrés, Institut Nova Història, FNEC, Fundació Catalunya Estat, Catalunya Diu Prou, PEN Català, Altres Andalusos, Escola en Català, CADCI, Deumil.cat, Súmate, Centre d'Estudis Sobiranistes, Gent de la Terra i Club FNEC, entre d’altres, convocaran a les set de la tarda, just després de la cadena humana, una marxa que sortirà de la plaça d’Urquinaona de Barcelona per reivindicar un referèndum sobre la independència pel 2014.

Els organitzadors remarquen que “després de la cadena humana, es farà un bloc unitari per reclamar als polítics l’acció concreta de marcar la data i la pregunta del referèndum sobre la independència”. Els partits polítics que de moment donen suport a la manifestació són Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Unitat Catalana (de la Catalunya Nord), PSAN i Estat Català.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/manifestacio_a_barcelona_despres_de_la_via_catalana_95827.php