dijous, 5 de setembre del 2013

La #ViaCatalana arriba a Madrid

Diputats i Senadors de CDC, ERC, Amaiur, PNB, Nafarroa i Coalició Canaria hi seran presents i tots aquells que estiguin a Madrid són convidats aquest migdia a les portes del Congrés a fer via


Molts es preguntaven com era possible que a més de 100 ciutats de tot el món s’hagi fet una #ViaCatalana i a la capital d’Espanya no. Doncs avui al migdia diputats i senadors de CDC i ERC han convocat un acte davant del Congres dels Diputats a favor de la #ViaCatalana i que de moment compta amb el suport de diputats i senadors del PNB, Amaiur i Nafarroa. La #ViaCatalana a Madrid està oberta a tots aquells que es troben a Madrid, catalans i no catalans que creuen amb la democràcia hi són convidats. Diferents piulades dels diputats Joan Tardà(ERC) i Lourdes Ciuró(CDC) els han convidat a participar-hi. 

 

Absència de UDC, ICV i EUiA

“Espanya els crida i ells s’ajunten”  seria el resum de les actituds dels tres partits davant la major mobilització social feta mai a Catalunya, motius diferents però iguals actituds, trist paper de les elits dels tres partits i valenta actuació dels militants i simpatitzants que estaran majoritàriament amb la Via Catalana.

Duran, Herrera i Nuet, lideratges en caiguda

La seva aposta per estar més pendents d’Espanya que  no pas de Catalunya converteix els tres líders en obsolets, allunyats d’una realitat, que fins i tot sembla que no accepten, de que la proposta de l’ANC   representa la centralitat política, trist paper d’Unió i dels ecosocialistes, per sort les seves bases no els  faran cas, la majoria seran a la via catalana i d’aquí  per això l’èxit.

#ViaCatalana a tot el món, també #ViaCatalanaMadrid

Joel Joan va fer una piulada aquest cap de setmana reclamant  una Via Catalana a Madrid (Espanya), els espanyols també tenen dret a saber que volem ser com ells: independents. Aquest dimecres a les 12 del migdia davant el Congrés dels Diputats es farà realitat. Amb més de 100 cadenes humanes per la independència de Catalunya a tot el món, des dels EUA a Australia, passant per la Xina i el Japó, Tailàndia, Brasil, Xile, Mèxic i tants altres països i totes fetes amb plena normalitat, es trobava a faltar una iniciativa per portar la Via catalana a Madrid.