dilluns, 9 de setembre del 2013

La conxorxa per derrotar Madrid2020 es va coure a Cadaquès #CostaBrava

Dilluns, 9 de setembre de 2013 05:00 h

"Ja comencen,  la culpa del seus mals es dels Catalans "

L’acusació la va fer l’expert del diari El Mundo, Eduardo Inda, darrerament periodista estrella a les televisions de la caverna mediàtica, que va recordar que el president del COI, Jacques Rogge estiueja a Catalunya.  Rogge fa més de 50 anys que té casa a Cadaquès, la va heretar del seu pare i  entén el català, i el que per la caverna podria ser pitjor encara,  la seva dona  el parla. Inda el  va acusar de ser un home “anti Samaranch” i que des del primer moment es va oposar a la candidatura de Madrid.

Què fos anti-Samaranch per un demòcrata no és res d’estrany, però com sempre, els periodistes del diari El Mundo tergiversen la realitat ja que Rogge va ser l’home escollit per Samaranch per substituir-lo al capdavant del COI. Però malgrat el fals periodisme d’investigació que fa el diari dirigit per Pedro J Ramírez, la conxorxa ha anat prenent cos a la xarxa, alguns ja donen per fet que la mà negra catalana és al darrere de l’estrepitós  fracàs Espanyol.

D’aquí poc veurem publicat un nou llibre del periodisme d’investigació de la caverna, el títol  fins i tot  el podríem endevinar : “La conxorxa catalana de Cadaqués per acabar amb Madrid2020”, on es relatarà l’afer i fins i tot hi trobarem el dia i hora de les trobades de la conxorxa dirigides per  alguns dels habituals de Cadaqués, ves que encara no surti la Pilar Rahola dirigint les operacions i el president Mas sota sospita d’haver instat al president del COI a liquidar la candidatura de Madrid.

De totes maneres la conxorxa de Cadaqués encara serà un nou atractiu per la bonica vila gironina, les fantasies de la caverna mediàtica en ple procés cap a l’estat propi ens donaren segur dies de gloria, en veurem de l’alçada d’un campanar, els millors moments encara estan per arribar.

http://directe.cat/315693