dijous, 5 de setembre del 2013

Interior denega al Moviment 12-O manifestar-se al lloc i hora que volien l'Onze de Setembre

Autor/s: ACN

Dijous  05.09.2013  21:51

Autoritza tant aquest acte com el de la Via Catalana però desaconsella que ambdós conicideixin

 


El Departament d'Interior autoritza la manifestació convocada pel Moviment 12-O l'Onze de Setembre, però no al lloc i a l'hora demanades. Els demandants volien manifestar-se a favor de la unitat d'Espanya al davant de la Sagrada Família l'11 de setembre a la tarda, coincidint amb la cadena humana de la Via Catalana. Interior els dóna dues possibilitats, o a la mateixa hora al Passeig Sant Joan o al mateix lloc entre les 9 del matí i la 1 del migdia. En paral·lel, Interior sí ha autoritzat la convocatòria de l'Assemblea Nacional Catalana per formar la cadena humana que ha batejat com a Via Catalana. En essència, es tracta que les dues manifestacions no coïncideixin "per motius de seguretat".

Des d'Interior es recalca que tant l'ANC com el Moviment 12-O estan autoritzats a manifestar-se durant la Diada, però es matisa que per garantir la seguretat, es desaconsella que ambdues coïncideixin.

Així, els partidaris de la unitat d'Espanya no podran manifestar la seva postura l'Onze de Setembre a les 17.14 h davant la Sagrada Família, just a la mateixa hora en què els integrants de la Via Catalana es donaran les mans per completar la part d'aquest tram barceloní de la cadena humana que recorrerà el país de punta a punta.

A canvi, Interior els proposa dues alternatives, o bé mantenen el lloc, però es manifesten entre les nou del matí i la una del migdia, a l'hora que decideixin, o bé mantenen l'hora però es manifesten al Passeig Sant Joan, entre els carrers Provença i Còrsega.



http://www.vilaweb.cat/noticia/4142190/20130905/interior-denega-moviment-12-manifestar-lloc-hora-volien-lonze-setembre.html