dilluns, 16 de setembre del 2013

Els impulsors de l’atac feixista a Blanquerna avisen que "és el primer dels passos"

16/09/2013

Diada

'España en Marcha' amenaça: “No hi haurà acció secessionista sense resposta”


Nerea Rodríguez


Els agressors d'extrema dreta en el moment d'irrompre a la delegació de la Generalitat a Madrid
Les organitzacions feixistes integrades en ‘La España en Marcha’, els impulsors de l’agressió a la llibreria Blanquerna de Madrid, la seu de la Generalitat a la capital espanyola, han advertit que “la nostra voluntat és que no hi haurà acció secessionista sense resposta, i que l'acció a la llibreria Blanquerna l'entenem com el primer dels passos”.

En un comunicat, format per set punts, “condemnen l'acte sediciós convocat per la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid” i donen suport “incondicional tant als detinguts de les diferents organitzacions d’España en Marcha, com a la trentena de patriotes que van assistir a la protesta convocats per les xarxes socials”.

En el text, reivindiquen “la legitimitat de la protesta patriòtica duta a terme com un fet d'acció directa enfront de la passivitat del Govern de Mariano Rajoy”, alhora que denuncien “la criminalització per part dels Mitjans de comunicació respecte dels patriotes detinguts, la qual cosa contrasta amb l'ocultisme còmplice amb el qual s'ha tractat l'acte secessionista dut a terme per organitzacions separatistes i antiespanyoles a la Diada, en el qual encaputxats van procedir a la crema de banderes d'Espanya i França”.

En el comunicat, el grup feixista també vol “ressaltar que l'acció duta a terme pels patriotes espanyoles va ser a la vista de tothom, perquè la defensa de la dignitat de la Nació no admet ocultació alguna”. Finalment, convoquen “als espanyols lleials” a la celebració del dia de la Hispanitat, el 12 d’octubre, a Barcelona.

El comunicat va signat per La Falange, Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Democracia Nacional, Movimiento Católico Español, així com per les joventuts d’aquests moviments, i per Manuel Andrino Lobo, Eduardo Arias Hijas, Pedro Pablo Peña, Luis Mateos de Vega i José Luis Corral, entre d’altres. 

P.D. El que va cremar la bandera anava encaputxat i no duia cap referent que aclarés que fos un independentista. Es molt frequent que gent de la ultra dereta es passi per l'enemic per carregar culpes, es el seu joc brut.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/els_impulsors_de_l_atac_feixista_a_blanquerna_avisen_que_es_el_primer_dels_passos_95988.php