diumenge, 8 de setembre del 2013

Adéu al somni de Catalunya als jocs olímpics de @Madrid2020ES ara Tokio2020

Dissabte, 7 de setembre de 2013 21:40 h

Us imagineu fer realitat el somni de milers de catalans, desfilar a la cerimònia inaugural dels jocs olímpics de Madrid 2020 amb la senyera? i escoltar els segadors? Ara ho veurem a Tòkio o Istanbul


Madrid no ha guanyat i no organitzarà els jocs olímpics de 2020 i aquesta derrota de la capital espanyola ha estat una llàstima, podria haver estat una gran oportunitat, l’única manera de poder participar com a catalans en els jocs olímpics, segons  va deixat escrit el president del Comitè Olímpic Internacional, Juan Antonio Samaranch, s’ha esvaït.  Ell ho va fer per impedir la participació catalana. Ara tenim l’oportunitat que ens pot esperonar també a  aconseguir que Catalunya sigui un nou estat d’Europa. Imagineu Catalunya guanyant més medalles? Us imagineu el govern espanyol acceptant la participació de la “región espanyola de Catalunya” amb bandera i himne propi? Doncs no podrà ser a Madrid, serà  a Tokio. 

Un país que practica el joc brut no pot organtizar uns jocs olímpics
#Madrid2020 podia haver estat un aparador mundial pel procés independentista català

 Però l’organització dels jocs olímpics de Madrid 2020 hagués comportat encara majors diferències d’inversions per part de l’estat cap a la capital, ho haguessin convertit  en un augment del nacionalisme espanyol, però els catalans no estem per veure com els esportistes catalans formats a Catalunya guanyen les medalles per a Espanya.  Madrid 2020 hagués augmentat  la sensació que Sánchez Camacho vol combatre, l’Espanya ens roba hauria anat en augment.

Amb la derrota de Madrid, hi guanya Barcelona 2022


 
Una nació, una selecció











http://directe.cat/315577