dijous, 22 d’agost del 2013

Un dirigent del PP posa en el mateix sac "símbols feixistes" i "estelades"

21/08/2013

El secretari general del PP de València anuncia finalment que la formació expedientarà als membres de la branca juvenil del PP que es van fotografiar exhibint símbols d'ultradreta

 


Lluís Goñalons

El secretari general del PPCV, Serafín Castellano
 El secretari general del PP de la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano, ha posat en el mateix sac l'estelada independentista amb la simbologia franquista i feixista. El dirigent del PP valencià, en declaracions a la premsa, també ha anunciat que finalment la formació expedientarà als membres de la branca juvenil del PP (Nuevas Generaciones) que es van fotografiar amb la bandera franquista o gestualitzant la salutació feixista.

"Estem reprovant totes les manifestacions, actituds i simbologies que no responguin al que és la Constitució, la democràcia, les llibertats i els drets dels ciutadans", ha declarat Castellano. Acte seguit, ha enumerat tots els símbols que creu que fugen del seu ideal de democràcia espanyol, entre ells, l'estelada.

Castellano ha llançat una crida a totes les formacions polítiques: " Hi ha forces polítiques que fan apologia de dictadures amb banderes independentistes o republicanes i sembla que no passa res", ha assegurat el dirigent del PP valencià.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/serafin_pp_posa_al_mateix_sac_simbols_feixistes_i_estelades_95597.php