dijous, 22 d’agost del 2013

Madrid es queixa del pressupost de Catalunya

21/08/2013

pressupostos

Ignacio González critica que el seu territori és víctima d'un "finançament injust", però se sent "orgullós d'aquest sistema de solidaritat"


Lluís Goñalons
 
El president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González.Implicado por su posible relación con la trama Gürtel.

El president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha manifestat avui que "Madrid no pot seguir amb un pressupost de 17.000 milions mentre altres comunitats autònomes, com Catalunya, en tingui més de 30.000".

"Això no pot continuar així. El sistema de finançament perjudica injustament a Madrid perquè impedeix que els madrilenys tinguem els recursos als que tenim dret d'acord amb la capacitat fiscal i el pagament d'impostos que fem", ha assegurat als mitjans el president de la comunitat madrilenya.

El president autonòmic no veu "raonable" que com més creix l'economia de Madrid menys ingressos reben els madrilenys per finançar els seus serveis. Tot i això, González ha remarcat que se sent "orgullós" d'aquest sistema de solidaritat.

No es pot beneficiar a qui incompleix

"Qui ha fet esforç és qui sempre ha complert i aquests hem estat nosaltres. Per tant, no es pot beneficiar al qual incompleix front al qual compleix. Se li està demanant més esforç a qui ha complert que a qui no ha complert i això no és raonable i no té encaix des del punt de vista de la legalitat", ha sostingut.