diumenge, 4 d’agost del 2013

Primer toc d'atenció al govern espanyol per l'aprovació del Pla de Conca de l'Ebre

L'èxit de resposta en la primera protesta contra el PH demostra la força de la lluita antitransvasista que es prepara per a la tardor


Amposta (ACN).- La primera manifestació de la marea blava, el moviment en defensa del tram català de l'Ebre, ha reunit mig miler de persones a Amposta, aquest diumenge. Els ebrencs han abraçat el riu mentre algunes embarcacions, juntament amb el catamarà de l'ONG Fons Mundial per la Natura (WWF), l'han omplert de pancartes per defensar-lo. Aquesta ha estat la primera demostració de les mobilitzacions que es preparen per a la tardor. La portaveu de la PDE, Susanna Abella, ha recordat que la ciutadania ebrenca no es rendirà. La previsió de concessions d'aigua en el Pla de Conca de l'Ebre per a Castelló confirmaria els transvasaments encoberts a través d'atorgaments als regants que ha estat denunciant la PDE.  


El nus antitransvasista de la PDE i una pancarta denunciant la mort del Delta de l'Ebre amb les cabals imposats pel Pla de Conca del riu.
© @acn

El catamarà de WWF i les embarcacions que l'han acompanyat sota el pont d'Amposta aquest diumenge on es llegien les pancartes de protesta al Pla de Conca de l'Ebre.
© @acn