diumenge, 11 d’agost del 2013

Nadal contradiu Navarro: "és probable que sigui Espanya sencera qui espanti als inversors"

Debat al PSC

11/08/2013

L’exdirigent socialista considera que tothom qui cregui en la democràcia ha d'estar obertament pel dret a decidir, "en garantia de la llibertat individual i col·lectiva de tota Catalunya"


Mar Sabé


L'exconseller Joaquim Nadal, avui en roda de premsa
L’exdirigent i exconseller del PSC Joaquim Nadal ha considerat avui en una entrevista a Rac1 “una exageració” les paraules del primer secretari del PSC, Pere Navarro, qui ahir deia en una entrevista que el procés sobiranista i la inestabilitat política "espanten" els inversors estrangers.

"No em consta i és probable que sigui Espanya en conjunt qui espanti inversors pel descrèdit de la política, per la corrupció que aparentment ho domina tot i pel fracàs del model que s'ha triat per fer créixer l'economia espanyola", ha assegurat Nadal; qui també ha negat que el procés sobiranista "faci por" als inversors estrangers.

L’exdirigent ha recordat que Catalunya segueix liderant l'economia espanyola, "continua exportant més que ningú i segueix representant el 20% del PIB", ha assegurat.

Joaquim Nadal també s’ha posicionat sobre el dret a decidir: "És veritat que el partit es va posicionar molt clarament en una votació al Parlament, que jo valoro molt positivament", "però també és veritat que alguns missatges que s'emeten des del PSC posen aigua al vi d'aquest posicionament que per mi és molt clar", ha retret l'exconseller socialista. També ha assegurat que tothom qui cregui en la democràcia ha d'estar obertament pel dret a decidir, "en garantia de la llibertat individual i col·lectiva de tota Catalunya".

De fet, Nadal ha afirmat que el dret a decidir "és el mínim comú denominador que segueix garantint la unitat civil del poble de Catalunya", i ha considerat que és el “valor més alt que hem de preservar”.

Nadal ha reconegut que fa un any que la seva relació amb Pere Navarro és pràcticament inexistent. També ha assegurat que si mai deixés el PSC ho faria per la porta de darrere i sense fer soroll.




http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/nadal_contradiu_navarro_es_probable_que_sigui_espanya_sencera_qui_espanti_als_inversors_95473.php