dimarts, 27 d’agost del 2013

Marhuenda: "Els nacionalistes han aconseguit carregar-se Catalunya"

Dret a decidir

 

El director de ‘La Razón’ assegura que “la única forma d’acabar amb el nacionalisme és atacar el tema econòmic”


Nerea Rodríguez

El director de 'La Razón', Francisco Marhuenda
El director de ‘La Razón’, Paco Marhuenda, ha assegurat avui que “els nacionalistes han aconseguit carregar-se Catalunya”, fent referència sobretot al tema econòmic. Així ho ha dit durant la tertúlia del programa ‘La Mañana’, de la Cadena COPE.

Marhuenda ha continuat carregant contra el nacionalisme català advertint que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, hauria de saber que “en el tema nacionalista es tracta només d’anar per la via econòmica”, i ha afirmat que “el nacionalisme català gestiona l’economia molt malament”.

En aquesta mateixa línia, el director de ‘La Razón’, ha carregat també contra l’expresident Jordi Pujol, assegurant que “va enfonsar un banc per les seves bogeries sobiranistes”, alhora que ha explicat que “tinc un amic que deia que si a Pujol li deies ‘Visca Catalunya!’, et donava diners”.

Per tot això, Marhuenda ha considerat que “la única forma d’acabar amb el deliri nacionalista és atacar el tema econòmic”. 



http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/marhuenda_els_nacionalistes_han_aconseguit_carregar-se_catalunya_95666.php