dilluns, 12 d’agost del 2013

La UGT coincideix amb Duran

Demana que la cadena humana sigui pel dret a decidir






El secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha assenyalat que la seva organització hagués preferit que la cadena humana de la Diada, organitzada per l'ANC, fos pel dret a decidir. En aquest sentit ha coincidit amb Unió, que fa uns dies va enviar una carta a l'organització de la cadena perquè canviés el lema.

"Nosaltres estem pel dret a decidir, i crec que el moment que vivim el que convé és sumar a totes les organitzacions, a totes les persones, que estan pel dret a decidir", ha assenyalat durant la celebració del 125è aniversari del sindicat.

Álvarez ha remarcat que "en el camí del dret a decidir hi ha persones que volen una Catalunya d'unes caracteristiques i unes altres, d'unes altres, però el que és evident és que tots junts hem de sumar".

"I per tant -ha seguit- crec que l'ANC ha fet el lema que ha cregut, Òmnium Cultural ha fet el lema que creia que havia de fer, i en tot cas crec que el que han de fer és una convocatòria, com ho estan fent d'una altra banda, des d'una perspectiva ampla de tal manera que es pugui sentir còmoda qualsevol persona que estigui pel dret a decidir i que vulgui manifestar-se", ha afegit.