dissabte, 3 d’agost del 2013

La Devesa, de festa sobiranista

Una cercavila pels carrers de Girona donen el tret de sortida al III festival ‘Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat'

L'esdeveniment, organitzat per El Punt Avui i El 9 esportiu, congrega milers de persones per reivindicar al dret a decidir del poble català.

03/08/13 17:59 - girona - Redacció



La cercavila ha donat el tret de sortida al festival Foto: ANDREU PUIG.
A les cinc de la tarda, una cercavila pels carrers de Girona ha donat el tret de sortida al III festival Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat que aquest dissabte i fins a la matinada s'està celebrant al parc de la Devesa de Girona. La comitiva, encapçalada per la Fal·lera Gironina, els Capgrossos de Santa Eugènia, els Amics dels Gegants de Sarrià, Els Gegants del Tros de Solsona i Els Xiroi, ha iniciat el recorregut a la plaça de Catalunya de Girona.

Al llarg del trajecte fins a l'arbrada de la Devesa, s'hi han anat afegint representants de La Natació Catalana per la Independència i els represaliats per l'operació Garzón del 92, que duien un estelada gegant. Un cop han arribat al parc, han entregat l'estelada a l'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont.

Les 7.500 persones que ahir ja havien adquirit l'entrada podran participar d'una jornada festiva que també serà un crit al dret a decidir del poble català. Al llarg de la tarda-nit, hi actuarà, entre d'altres, Lax'n'Busto, Glaucs, Le Croupier, Pere Tàpies, Quim Vila, 9Son i l'actor Toni Albà.

El festival està organitzat per El Punt Avui i El 9 esportiu amb la col·laboració de més d'una vintena d'entitats encapçalades per l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l'AMI.

Darrera actualització ( Dissabte, 3 d'agost del 2013 18:30 ) 


http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/667912-la-devesa-de-festa-sobiranista.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui