dimarts, 27 d’agost del 2013

Junqueras: és determinant que la #ViaCatalana sigui un triomf esclatant

"Si la ciutadania segueix empenyent ningú podrà aturar la determinació de posar data a la democràcia", assegura el president dels republicans


El president d'ERC, Oriol Junqueras, considera "determinant" que la Via Catalana convocada pel pròxim Onze de Setembre sigui un "triomf esclatant". En un article que publica aquest dimarts 'El PuntAvui', titulat “Fem via! La força de la gent”, el president dels republicans assegura que "si la ciutadania segueix demostrant que aquesta és la seva voluntat, si segueix empenyent, ningú no podrà aturar la determinació de posar data a la democràcia i votar per la independència". En aquest sentit, Junqueras subratlla que la presència massiva de la societat catalana al carrer "ha estirat el carro" i afegeix que "els catalans volem votar i decidir el nostre futur democràticament, amb o sense el permís de Madrid".  
 
La #ViaCatalana, la fortalesa del procés

El líder d’ERC ha insistit en que “aquesta és la fortalesa del procés, que respon a la voluntat de la gent, l'autèntic motor, l'artífex i la protagonista d'aquesta determinació insubornable de decidir el futur”, i ha recordat que  “els catalans, durant aquests anys, ens hem adonat que no tenim un Estat que vetlli pels nostres interessos sinó que més aviat en patim un que treballa incansablement en contra del progrés i el benestar econòmic del país, que fins i tot sembla entestat a dinamitar la convivència i la cohesió social, i que no té cap mena de problema de perpetuar l'espoli fiscal i fer un pas més cap a un setge fiscal en tota regla”.