diumenge, 11 d’agost del 2013

Ja hi ha 4.000 cotxes amb la matrícula per la Independència

Independència

11/08/2013

L’adhesiu és totalment legal perquè, a diferència d’altres iniciatives, no envaeix la placa


Mar Sabé



Matrícula per la Independència


Un total de 4.000 cotxes a Catalunya circulen amb la matrícula per la Independència, un adhesiu de 50 centímetres d'ample per 1,3 d'alt que s'enganxa sota de la placa oficial del vehicle i que reivindica la proclamació de Catalunya com un nou estat d'Europa.

Un dels seus impulsors, Jordi Roca, ha explicat que, a diferència d'altres propostes anteriors, com l'adhesiu 'CAT', que tapava la 'E' a les matrícules, el seu producte és totalment legal perquè no envaeix la placa: "Un dels objectius era que la policia no pogués parar-te i multar-te".

Aquesta campanya es va iniciar al maig, amb la intenció de “reivindicar una vegada més” la Independència de Catalunya des dels carrers, fent que el missatge arribi a tot arreu on circulin els vehicles.

La iniciativa de moment ha tingut molt d’èxit a Vic, d’on és Roca, on s’han venut pràcticament la meitat dels 4.000 adhesius.

L'adhesiu es pot adquirir per internet i en les nombroses fires de caràcter independentista que se celebren arreu de Catalunya.



http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/ja_hi_ha_4.000_cotxes_amb_la_matricula_per_la_independencia_95470.php