dimecres, 7 d’agost del 2013

Dani Alves defensa l'independentisme

Dimecres  07.08.2013  12:28

 

'Si algú té la possibilitat de ser independent, per què no ho ha de ser?', diu el jugador del Barça en una entrevista 





El jugador del FC Barcelona Dani Alves s'ha mostrat favorable a la independència. En una entrevista ahir al programa 'Primer toc' de Rac1, preguntat per la situació que viu actualment Catalunya, va explicar (àudio) que la seguia amb interès i va defensar l'opció independentista. 'Si algú té la possibilitat de ser independent, per què no ho ha de ser?', es va demanar. Alves va dir que es tractava d'un tema 'complex', perquè amb la independència la resta de l'estat quedaria més fluix, però va defensar l'independentisme: 'Quan t'independentitzes, fas que afluixi la resta del país, potser per això no et deixen que tu siguis tu, però qui ho sent així, per què no ho ha de continuar intentant, si té la força suficient?'.



http://www.vilaweb.cat/noticia/4137927/20130807/dani-alves-defensa-lindependentisme.html

2 comentaris :

Anònim ha dit...

M'agradaria si els catalans de barça també diguessin la seva... però molt ben fet! Fa temps que alves és un dels meus jugadors preferits i ara encara més! :)

Rosa Mary ha dit...

Els catalans del barça no poden per la llei que si es neguen a anar se els hi cava la professió. Just ahir va sortir un article on sortia la llei aquesta. Alves al ser de fora ho pot "entre cometes" fer