dissabte, 3 d’agost del 2013

Catalunya guanya el mundial de waterpolo i Espanya es penja la medalla

Dissabte, 3 d'agost de 2013 05:00 h

L’esport català destaca als mundials #BCN2013 amb una desena de medalles. Malgrat que Espanya se les apropia, la societat catalana percep l’immens frau.


A dos dies de la finalització dels mundials de natació de Barcelona l’esport espanyol viu la realitat de la seva errònia política esportiva al comprovar que encara no ha guanyat cap medalla, el que posa en evidència que viu de renda.  El CAR de Sant Cugat, pagat pel Govern de Catalunya, i al que s’acullen esportistes de tot l’estat espanyol, esdevé una peça clau de l’esport català, una prova més del model d’èxit de la filosofia de l’esport català. Espanya veu amb preocupació que en una futura Catalunya independent  els seus rèdits esportius poden arribar a ser anecdòtics. 
 
Les medalles que Espanya ens usurpa

Les medalles catalanes Espanya se les fa seves de forma il·lícita sota xantatge econòmic i polític, i això cal explicar-ho i fer-ho sense treva, prou ja de que els catalans i catalanes paguem el cost dels nostres esportistes, paguem les organitzacions de les grans competicions internacionals, però no puguem gaudir de les victòries i derrotes dels nostres esportistes.

Si el 2014 tenim el referèndum, comença a ser hora que puguem gaudir de les victòries o derrotes dels nostres esportistes

I aquesta fita ha començat als mundials de #BCN2013 i cal continuar amb aquesta pedagogia, cal que els catalans i catalanes puguin també gaudir o plorar de les victòries o derrotes dels  esportistes catalans con fan tots els països normalitzats del món.