diumenge, 11 d’agost del 2013

Bárcenas deixa en evidència Rajoy

El tresorer del PP va cobrar del partit després de les eleccions, segons 'El Mundo' 


Bárcenas, en una foto d'arxiu



La presumpta nòmina fechada 12-5-2012 de Bárcenas publicada per "El Mundo".




El diari El Mundo ha publicat una nòmina emesa pel PP a favor de Luis Bárcenas al magi del 2012, de després del triomf electoral dels populars, malgrat que Mariano Rajoy va assegurar fa uns dies que quan va arribar a la Moncloa l'extresorer ja no hi era al partit.

Segons el diari, "Mariano Rajoy va mantenir en el seu discurs del passat 1 d'agost davant el Congrés dels Diputats l'aparença que, en quant els primers indicis de corrupció van començar a consolidar-se, el Partit Popular va deixar d'aixoplugar el seu extresorer, convertit després en el guardià dels seus pitjors secrets".


En la mateixa informació s'ha recordat que Rajoy havia dit que "quan vaig arribar a president del Govern, el senyor Bárcenas ja no hi era al partit".


En aquest sentit, el rotatiu dirigit per Pedro J. Ramírez ha remarcat que en la nòmina publicada està "datada mesos després de la victòria electoral. Percebia 14 pagues de 18.297 amb les seves corresponents retencions legals quan, segons va manifestar el president al Parlament, 'no hi era al partit'".


El diari ha insistit que "el document demostra que mai hi va haver una indemnització en diferit ni una liquidació simulada, sino un contracte laboral vigent i en tota regla amb un sou de 255.600 euros anuals i les corresponents retencions".


El PP hauria donat d'alta Bárcenas a la Seguretat Social el 16 d'abril de 2010 quan veia que deixaria de ser senador, segons aquesta informació. El diari ha revelat que l'extresorer va informar per carta a Rajoy de la seva reincorporació al partit. "'Torno a incorporar-me a les meves funcions'. 'Resto a la teva disposició perquè tenint en compte la meva situació definim amb claredat les meves responsabilitats'", ha afegit El Mundo.
  


http://politica.e-noticies.cat/barcenas-deixa-en-evidencia-rajoy-78170.html