dimecres, 3 de juliol del 2013

Un columnista d’Alerta Digital carrega contra Catalunya i demana intervenir-la militarment

Dret a decidir

Armando Robles veu els sobiranistes com “un llast per a la convivència i per a l'economia nacional” i els titlla de “violents i subversius”

Nerea Rodríguez
 
L'article d'Armando Robles a 'Alterta Digital'
 
El columnista d’Alerta Digital Armando Robles ha escrit avui un article carregant fortament contra Catalunya i els partidaris de la independència, i demanant que l’Estat “la intervingui militarment, derogui les seves lleis autonòmiques i clausuri les seves institucions regionals”, ja que “el nacionalisme català és un llast per a la convivència i per a l'economia nacional”.

En un article titulat “S’ha de restablir ‘manu militari’ l’ordre a Catalunya”, Robles enumera tot el que, segons ell, han causat els nacionalistes catalans, com que “han empobrit a grans i joves. Han dilapidat centenars de milions d'euros en subvencions a immigrants de tota mena i condició. Han dinamitat les relacions amb la resta de la nació. Han reinstaurat la cultura del ‘tupper’ en hospitals, centres de treball i fins i tot els col·legis. Han traït l'article segon de la Constitució. Han cremat els recursos naturals. Han islamitzat una part de Catalunya”.

Però l’enumeració del columnista d’Alerta Digital no acaba aquí, i continua: “Han polaritzat ideològicament als catalans. Han propagat l'odi a Espanya entre els més joves. Han deixat sense futur a milers de compatriotes nostres. Han arruïnat a d'altres milers de famílies. Han subvencionat a subversius i delinqüents. Han trencat gairebé tots els ponts institucionals entre Catalunya i el conjunt d'Espanya. Han robat a mans plenes i han culpat a uns altres dels seus excessos. Han acabat amb la paciència de molts i amb la llibertat d’encara molts més”.

Dit això, Robles considera en l’article, que ja té més de 25.000 lectures, que “la subversió i la violència” dels sobiranistes contra aquells que se senten espanyols “són promogudes pels nacionalistes, que no contents amb les àmplies i generoses prerrogatives autonòmiques que han gaudit tots aquests anys, busquen ja la col·lisió frontal amb la resta d'Espanya”, i els culpa de “fomentar el boicot als símbols nacionals; de respondre amb sectarisme violent a les veus que clamen estèrilment per una Catalunya per a tots; d’utilitzar als Mossos contra l'exigència de pa i llibertat”, entre d’altres coses.

Per aquest motiu, proposa que “Espanya sencera assenyali amb el dit acusador als nacionalistes, denunciar els seus tèrbols propòsits i fer-los fracassar”. Per tot això considera que “la millor idea i més efectiva és la derogació estricte sensu’ del marc autonòmic de Catalunya”. “És l'única forma de salvar aquesta Catalunya que ara s'intenta destrossar separant-la d'Espanya i llançant-la als braços de l'enemic, perquè uns pocs sobrevisquin econòmicament a costa de l'empobriment de tots els altres”, etziba l’opinador.

Després de carregar d’aquesta manera contra Catalunya i els nacionalistes, Robles manifesta “tot el meu respecte i la meva comprensió a la Catalunya que sense perdre la inclinació al seu passat, a la seva tradició cultural i als seus senyals identitaris, vol viure en estret i fraternal consorci amb la pàtria que a tots ens il·lumina”, i acaba l’article amb un “Visca Espanya i viva Catalunya!”.