dimecres, 10 de juliol del 2013

Solidaritat participarà a la cadena humana del proper 11 de Setembre i proposa a l'ANC que hi sumi també un tram al País Valencià i un a la Catalunya Nord

Solidaritat Catalana per la Independència participarà a la Via Catalana cap a la independència, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana per al propvinent 11 de Setembre a la tarda. SI convida tots els seus adherits i simpatitzants a apuntar-se a la cadena mitjançant aquest enllaç.


Tanmateix, per a Solidaritat, el fet de reduir el tram de la Via a les fronteres espanyoles de l'actual Comunitat Autònoma de Catalunya és una mancança perquè, tot i constatar les diferents situacions sociopolítiques i ritmes dels territoris dels Països Catalans, l'independentisme sempre ha de tenir present la nació completa i actuar-hi en conseqüència. És per això que SI proposa a l'ANC que organitzi també un tram de la Via al País Valencià, més enllà del riu Sénia, i a la Catalunya Nord, i s'ofereix per a aportar-hi recursos organitzatius i humans  perquè esdevingui un èxit.