dimecres, 10 de juliol del 2013

Rajoy, un polític mut

El líder dels populars manté el seus silenci respecte el cas Bárcenass i continua callar en el seu primer acte en públic després de publicació dels documents originals.


Mariano Rajoy, president del govern espanyol, ha realitzat avui el seu primer acte públic després de la publicació dels documents originals de la comptabilitat de Luis Bárcenas. Així doncs, el president del govern espanyol ha visitat avui la fàbrica General Motors de Figueruelas, Saragossa, i ha comparegut davant dels mitjans de comunicació.

El líder dels populars, ha fet un discurs en el que no estaven permeses les preguntes, i s'ha centrat en el sector de l'automoció i en l'economia Espanyola. Ha estat un discurs, que no ha durant més de cinc minuts, i en el que president espanyol no ha fet ni un comentari sobre el cas Bárcenas. Així doncs, Rajoy no ha donat cap explicació sobre els fets ocorreguts i ha trencat les expectatives existents entorn la seva posició. Així mateix Mariano Rajoy ha evitat els periodistes i no ha acceptat cap pregunta que aquests li volguessin fer.
Després del seu discurs seriós i apagat, el president del govern ha marxat ràpidament, al·legant una agenda molt plena. Ha posat èmfasis en la " gran empenta cap al nostre futur" i "el reconeixement de la competitivitat i el lideratge del nostre sector automobilístic"que suposa el fet de treure a la venta el nou model de cotxe d'Opel, al mateix temps que ha definit com a una de les "nostres fortaleses" el sector de l'automòbil.
Així doncs, un cop més el president del govern, Mariano Rajoy, ha mantingut el seu silenci, i ha preferit centrar el seu discurs en els cotxes, i no en la corrupció que poc a poc va augmentant a l'Estat Espanyol, i que aquest cop ho fa de la mà de Bárcenas. Aquest silenci continuarà fins el dilluns de la propera setmana, i els propers actes en públic seran similars al d'avui.