dimecres, 31 de juliol del 2013

Mònica Terribas serà la veu de ‘El matí de Catalunya Ràdio’

Ràdio

La periodista s’incorporarà a dirigir el programa al setembre, de les 6 del matí a l'1 del migdia


Mar Sabé
La periodista Mònica Terribas
El magazín estrella de les emissores de ràdio de la Generalitat, 'El matí de Catalunya Ràdio', ja té director. La periodista Mònica Terribas n’assolirà la direcció a partir d’aquest setembre, en substitució de Manel Fuentes, qui ja va anunciar que deixava l’emissora fa tres mesos.

Aquest és el resultat d’unes laborioses negociacions als més alts nivells, que el que han fet és confirmar un fitxatge que ja es rumorejava des de feia setmanes.

Segons fonts coneixedores de les negociacions i a falta de tancar alguns detalls, Terribas debutarà dilluns dia 2 de setembre, dia que comença la temporada a la ràdio pública catalana. Començarà a les sis del matí i acabarà a la una, amb una primera franja informativa de 6 a 11 i una més centrada en l'entreteniment entre 11 i 1 del migdia.

Altres noms que s'havien considerat aquestes setmanes per presentar 'El Matí de Catalunya Ràdio' són els de Kilian Sebrià, editor del Catalunya Vespre, i Ramon Rovira, actual cap de comunicació de Banc Sabadell i excap d'informatius de TV3.