dimarts, 9 de juliol del 2013

Llanos de Luna denuncia l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

La delegada del govern espanyol a cataunya denuncia Sant Jaume de Llierca per haver aprovat una moció a favor de la Sobirania Fiscal


Llanos de Luna, delegada del govern espanyol a Cataunya ha denunciat a l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca així com el de Vilablareix i Sarrià de Ter per haver aprovat mocions a favor de la Sobirania Fiscal. María de los Llanos de Luna, delegada del govern espanyol a Catalunya, ha denunciat a l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, pertanyent a la Garrotxa, per haver aprovat una moció a favor de la Sobirania Fiscal. Ferrant Puig, alcalde del municipio ha afirmat haver rebut una notificació la setmana passada, però explica que no estan preocupats  al respecte ja que no hi ha una base legal, i que per tant, el més probable és que la demanda finamente “es quedi en fum”. 
Ajunament de Sant Jaume de Llierca
Llanos de Luna, violència política contra els ajuntaments catalans

L’alcalde es lamenta també que l’administració espanyola destini els diners de la ciutadania contribuent en aquesta “persecució” dels municipis catalans que l’únic que aconsegueix és fer “perdre el temps” als municipis.

Sant Jaume de Llierca, no és l’únic afectat per les denuncies de Llanos de Luna ja que aquesta setmana passada també van estar notificats pel mateix motiu els municipis del Gironès Vilablareix i Sarrià de Ter.

L’alcalde, respresentant de Junts per Sant Jaume – AM, està convençut que la justícia arxivarà la denuncia i que aquesta es quedarà en no res. També ha remarcat que el que és realment important és “pagar els impostos, i que el procés de sobirania fiscal està molt regulat i no genera cap dubte”.