dilluns, 8 de juliol del 2013

La credibilitat de Rivera salta pels aires

Ciutadans fa servir la imatge d’un taller de “fanalets independentistes” que l’ANC va fer a Berga per denunciar l’adoctrinament a les escoles catalanes


Una piulada l’escriptor i activista en defensa del català a la Franja, Manel Riu, desemmascara el joc brut de Ciutadans en la seva particular cacera d’estelades en centres educatius. “Ja ho he trobat. La mare del corder va ser... el facebook oficial de @Ciutadans_Cs. No tos fa vergonya?”. Riu ha denunciat que la suposada fotografia que Ciutadans feia servir en el seu facebook per denunciar l’adoctrinament a que se sotmet als nens a les escoles catalanes, en realitat era una imatge d’un taller de fanalets independentistes organitzat per l’ANC de Berga, en el marc de les activitats del "Juguem Jugant"  que es va realitzar al pavelló de Berga. 
El joc brut de Ciutadans al descobert

Rivera acompanyava la falsa fotografia amb el comentari:"Volem escoles per formar persones lliures, crítiques, en valors cívics no adoctrinament per provocar la fractura social i política. Denuncia el adoctrinament, compartint al teu mur la fotografia".