dimecres, 17 de juliol del 2013

L’alcalde socialista de Pineda de Mar, ultraespanyolista penedit

Xavier Amor és atrapat in fraganti comparant l’independentisme amb el feixisme en un article al seu blog i després s’autodesmenteix


La imatge amable que podia tenir l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor (PSC), ha saltat pels aires en fer-se evident la seva radicalitat ultraunionista quan en un apunt al seu blog, on reproduïa la seva intervenció al Consell Nacional del PSC en defensa del federalisme, assegurava que “ha arribat el moment de la veritat sobre el que està passant a Catalunya”, mentre afirmava que  “Perquè, no tingueu dubte, l’independentisme és tan radical, sectari i excloent (per no dir “feixista”), com el centralisme. Molts dels que avui van estelats simplement volen la separació de la societat entre bons i dolents catalans”. Degut a l’enrenou que ha general la blocada, Amador ha optat per autodesmentir-se i demanar disculpes assegurant que el text penjat al blog era només un esborrany. 
 
La rectificació d’Amor

Diu Amor: "Per error, amb anterioritat es va penjar un esborrany de discurs que no es corresponia amb la meva intervenció al Consell Nacional. Demano disculpes per les al.lusions que feia en relació al radicalisme dels posicionaments independentistes, afortunadament molt allunyats de qualsevol ideologia antidemocràtica."

Un discurs demolidor del no, fent servir el sí

Amador, immers en un discurs de “les veritats”, un cop refet el discurs ultraespanyolista per un més politicament correcte, diu que “Ha arribat el moment de la veritat sobre el que està passant a Catalunya. El moment de debatre, amb crua sinceritat, sobre la situació en que es trobem. I el moment de decidir, sense ambigüitats i amb totes les conseqüències.El gran acord que avui ens ha exposat el nostre Primer Secretari és el de la Catalunya del sí. Sí a mantenir la cohesió social. Sí a respectar la voluntat la majoria de la ciutadania. I no a la independència. No al trencament social i territorial.”  

3 comentaris :

Rosa Mary ha dit...

Clar i ara vaig jo i m'ho crec ...

Anònim ha dit...

clar ara vol arreglar-ho però no funciona

Rosa Mary ha dit...

Aquest i l'alcalde de Palafolls son dues perles