dimecres, 17 de juliol del 2013

La CUP denuncia que s'han indultat més de dos cents-polítics en els darrers anys

Fernández diu que hi ha "cinc vies catalanes" cap a la corrupció


David Fernández, en una imatge d'arxiu al Parlament



El diputat de la CUP David Fernández ha denunciat, durant la sessió de control al Parlament, que hi ha "cinc vies catalanes" cap a la corrupció i que, durant els darrers anys, s'han indultat "dos-cents polítics".
"Des de l’experiència viscuda els darrers vint anys a les comarques dels Països Catalans -ha afirmat- hem constatat i catalogat cinc vies catalanes cap a la impunitat. L’arxiu i la no-investigació, el tracte privilegiat i preferent –el cas Turisme o Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, que ha sortit avui–, el pacte amb la fiscalia avalat per la Generalitat com el cas Pallerols, la dilació provocada – Núñez i Navarro avui hauria de ser a la presó, el pitjor cas de frau massiu a Hisenda i que ve de principis dels noranta–, o l’indult vergonyant i humiliant que el PP va concedir a Unió en el cas Treball".

Fernández ha recordat que hi ha hagut "dos-cents polítics indultats en els últims deu anys" i ha lamentat que la percepció majoritària i la realitat política posen de manifest no només la corrupció sinó la impunitat efectiva de la corrupció, que és una realitat jurídica – amb encaix jurídic, això li ho reconeixem: feta la llei, feta la trampa–, i que és inadmissible i insuportable".
 

http://politica.e-noticies.cat/la-cup-denuncia-que-shan-indultat-mes-de-dos-cents-politics-en-els-darrers-anys-77648.html