divendres, 19 de juliol del 2013

El president del TC és fill d'un candidat de Fuerza Nueva

Pérez de los Cobos: "L'única ideologia capaç de produir malsons és el nacionalisme"

 

Pérez de los Cobos, amb el Rey

El nou president del Tribunal Constitucional, Francisco Pérez de los Cobos, es fill d'Antonio Pérez de los Cobos, que va formar part de la candidatura de la ultradretana Fuerza Nueva a les eleccions de 1977 per la demarcació de Múrcia. No va arribar a aconseguir l'escó de diputat. 

Tal i com explica el 3/24, el nou president del TC va néixer a Múrcia l'any 1962, va treballar a la UAB i és crític amb el nacionalisme català, com demostra al seu llibre "Parva memoria", publicat per l'editorial Tirant lo Blanch l'any 2006.

Francisco Pérez de los Cobos es lamenta, per exemple, de "quanta mediocritat tapen les banderes!" i que "potser es van inventar per això". El nou president del Tribunal Constitucional també afirma al seu llibre que "els diners són el bàlsam racionalitzador de Catalunya" i que "no hi ha a Catalunya acte polític que es preï sense una o diverses manifestacions d'onanisme".

També considera que "l'única ideologia capaç de produir malsons és el nacionalisme". L'any 1996, amb José María Aznar a la presidència del govern espanyol, va ocupar un càrrec com a conseller del Consell Econòmic i Social i ha col·laborat amb la FAES.



http://politica.e-noticies.cat/el-president-del-tc-es-fill-dun-candidat-de-fuerza-nueva-77699.html