dissabte, 13 de juliol del 2013

El nou jugador del Reial Madrid, Illarramendi, amb l'estelada

| Actualitzat el 13/07/2013 a les 17:01h






Asier Illarramendi ja és el nou jugador del Reial Madrid. El fins ara migcampista basc de la Reial Societat ha costat al club blanc gairebé 39 milions d'euros, motiu pel qual passa a ser el jugador de l'Estat pel qual més diners ha pagat el Madrid i el sisè jugador més car de la història blanca, per darrere de Ronaldo, Figo, Zidane, Kaká i Cristiano Ronaldo.

Es dóna la circumstància que, en un reportatge d'EITB [a partir del minut 18.50], el nou jugador madridista va mostrar quin era el local de la seva quadrilla, on assegurava que s'hi passa força temps, i que està adornat amb l'estelada i cartells polítics diversos, com un que diu: "Ez Frantzia, ez Espainia" ("Ni França, ni Espanya"). Preguntat sobre l'idioma, assegura que "al poble tots parlem en euskera"

"Ho donaré tot per aquest escut", ha assegurat avui durant la seva presentació com a madridista, nascut a Mutriku (Guipúscoa) el 1990. "La meva vida canviarà força a partir d'ara. Vinc d'un poble petit i veient tot això està clar que canviarà, però jo no canviaré", també ha explicat.


Illarramendi, al seu local amb l'estelada penjada.

Illarramendi, amb el cartell contra França i Espanya.



http://www.naciodigital.cat/noticia/56920/nou/jugador/reial/madrid/illarramendi/amb/estelada