dimarts, 16 de juliol del 2013

El jutge conclou que CDC es va lucrar gairebé amb 5 milions de l'espoli Palau

#Botiflers

En total haurien desaparegut 18 milions d'euros, dels quals 9 milions encara no se sap on són

La fundació de l'Orfeó Català renuncia a demanar responsabilitats penals a CDC

16/07/13 12:06 - Barcelona - Agències  

Palau de la Musica
El jutge del cas Palau ha conclòs en acabar la instrucció que Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) es va lucrar amb gairebé cinc milions d'euros de l'espoli al Palau de la Música amb comissions de la constructora Ferrovial, a canvi de l'adjudicació d'obra pública.

Gairebé quatre anys després de la irrupció dels Mossos al Palau de la Música, el jutge Josep Maria Pijuan ha donat per acabada la instrucció de la causa en un acte en el qual ha imputat una vintena de persones, ratifica l'acusació contra els saquejadors confessos Fèlix Millet i Jordi Montull i manté CDC com a responsable civil a títol lucratiu per cobrar suposadament a través del Palau comissions de Ferrovial a canvi de l'adjudicació d'obra pública a Catalunya.

En total haurien desaparegut 18 milions d'euros, dels quals 7 haurien anat a la butxaca de Millet, 1,3 milions a Montull i hi ha 9 milions més que no se sap on són.

Per la seva part, el Palau de la Música ha decidit, finalment, no demanar responsabilitats penals a Convergència pel “cas Millet”. La Fundació Orfeó Català, propietària del Palau, només assenyala com a responsables del desfalc Fèlix Millet, Jordi Montull i la seva filla Gemma, les dones dels dos primers i deu persones més, entre les quals no hi ha cap dels polítics imputats en la causa.
Darrera actualització ( Dimarts, 16 de juliol del 2013 13:03 ) 

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/663450-el-jutge-conclou-que-cdc-es-va-lucrar-gairebe-amb-5-milions-de-lespoli-palau.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui