diumenge, 21 de juliol del 2013

El director adjunt de Marca Espanya: “Catalans de merda. No es mereixen res”

Juan Carlos Gafo fa un tuit contra dels catalans coincidint amb la xiulada a l’himne espanyol de la inauguració dels Campionats del Món de Natació

Mar Sabé
El director adjunt de Marca Espanya, Juan Carlos Gafo
Juan Carlos Gafo Acevedo, director adjunt de l’Oficina de l’Alt Comissionat del Govern per la Marca Espanya, ha piulat: “Catalans de merda. No es mereixen res”. El seu Twitter no és molt actiu, ja que només té 22 seguidors i ha fet 46 tweets, la majoria repiulades del Twitter oficial de Marca Espanya.

Encara que no ho digués explícitament, Gafo va fer aquesta piulada ahir al vespre coincidint amb la inauguració dels Campionats del Món de Natació que s’estan duent a terme a Barcelona. Tot fa pensar que va ser una reacció a la xiulada multitudinària a l’himne espanyol durant l’acte inaugural.

Juan Carlos Gafo és un militar i diplomàtic espanyol i des d’octubre del 2012 ocupa el càrrec de director adjunt de Marca Espanya. És llicenciat en dret i tinent del cos jurídic de l'armada espanyola. Ha estat destinat en les representacions diplomàtiques espanyoles a Jerusalem, Iran i Argentina, i ha sigut ambaixador al Líban durant tres anys. També ha ocupat diversos càrrecs al ministeri d’Exteriors i se'l considera pròxim a l'expresident José Luis Rodríguez Zapatero..


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/07/el_director_adjunt_de_marca_espanya_catalans_de_merda._no_es_mereixen_res_95228.php