dimecres, 17 de juliol del 2013

El dia que CiU va picar l'ullet a la CUP

David Fernàndez fa l'onada a Sánchez-Camacho, befa especialment aplaudida pel grup parlamentari de Mas

, Parlament | Actualitzat el 17/07/2013 a les 12:59h


Alícia Sánchez-Camacho, micròfon en mà, retreia airadament a Artur Mas el "gravíssim cas de corrupció que els afecta", en referència al cas Palau i el presumpte finançament il·legal de CDC. En aquell moment, el cap de llista de la CUP, David Fernàndez, alçava les mans i es posava a fer l'onada. De cop, un esclafit de rialles s'apoderava de bona part de l'hemicicle on resideix la sobirania del poble català, davant l'astorament de la líder popular que, d'esquenes a Fernàndez, no veia la situació. 
Alertada finalment de la burla, acabava prosseguint: "Els agrada molt parlar de Bárcenas, però és a vostès que un jutge els acusa de corrupció!"

No contenta amb l'empastifada, el ventilador obert per Sánchez-Camacho també es dirigia cap a ERC, a qui retreia el cas de l'exconseller Jordi Ausàs, acusat de "contrabandu" de tabac. Artur Mas, imbuït d'un cert ambient de xauxa, responia acusant Sánchez-Camacho de persistir en "la seva línia habitual de llançar perdigonades".

Durant el torn de preguntes de CiU, quan la temperatura del debat ja s'havia atemperat, Jordi Turull beneïa clarament l'acció de Fernández, assegurant subtilment que "hi ha hagut alguna intervenció digna de fer la onada".

I és que la sessió de control parlamentari a Artur Mas d'avui ha tornat a visualitzar, com ja va passar fa uns dies amb la defensa de Josep Rull formulada per Quim Arrufat, una més que bona relació entre els partits favorables al dret a decidir.