dilluns, 1 de juliol del 2013

Camacho a la desesperada: "El concert va ser una acció contra la resta de catalans"

Dret a decidir
01/07/2013

 La líder del PPC arremet contra l’acte del Camp Nou en plena polèmica per la conversa de la Camarga

Nerea Rodríguez

La Camargueña
La líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, s’ha llançat avui a la desesperada a atacar el Concert per la Llibertat que es va celebrar dissabte al Camp Nou, i desviar d’aquesta manera l’atenció per la conversa de la Camarga. Així, ha afirmat que amb el concert s'ha realitzat "una acció contra la resta de catalans", i ha opinat que no s'han de celebrar aquest tipus d'actes que van en contra de la resta de ciutadans que no opinen d'igual manera.

Així ho ha manifestat, en resposta als periodistes, a la seva entrada en la reunió del Comitè Executiu Nacional del partit a la madrilenya seu de Gènova, en la qual ha estat preguntada per la seva valoració sobre aquest concert, del que també ha opinat que va ser "per a l'exclusió i la divisió", i ha apuntat que aquest no és moment de ruptures sinó d'unions.

Camacho ha destacat que amb aquest acte es va demostrar que "hi ha molts polítics que volen separar i dividir", en un moment en el qual és més convenient una unió per sortir de la crisi. Finalment, la líder dels populars catalans ha assenyalat com a fonamental la unió per poder abordar "junts" una sortida de la crisi, per la qual ha considerat a Catalunya com a imprescindible. 

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/07/camacho_a_la_desesperada_el_concert_va_ser_una_accio_contra_la_resta_de_catalans_94941.php