divendres, 12 de juliol del 2013

Camacho, de “víctima” del #camargagate a màxima autoritat de Catalunya a Talarn

La presidenta del PPC es cola de la mà de Llanos de Luna en el lliurament de diplomes als suboficials a Talarn saltant-se les normes bàsiques de protocol


 El coronel-director de l’Acadèmia de Suboficials de Talarn, Luis Castuera, en el seu discurs durant el lliurament de diplomes, va deixar clar que Talarn és una terra “naturalment espanyola” i per demostrar-ho res millor que atorgar a la presidenta del PPC Alícia Sánchez Camacho el rang de màxima autoritat en terra catalana, deixant de banda la número dos del Govern de la Generalitat, Joana Ortega. En aquest sentit CiU demanarà explicacions al Senat sobre l'acte institucional de Talarn per un ús partidista per part del PPC, i demanarà per què es va permetre repartir diplomes a Sánchez-Camacho i no a membres del Govern. 

Talarn, feu militar espanyol

El senador de CiU Josep Maldonado demanarà explicacions a la cambra alta del parlament espanyol sobre l'acte institucional de repartiment de diplomes que s'ha fet aquesta setmana a l'acadèmia militar de Talarn (Pallars Jussà) perquè considera que se'n va fer un ús partidista. Concretament, Maldonado vol saber per què es va permetre a la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i al diputat del PPC al Congrés Ignasi Llorens, repartir diplomes. I també preguntarà per quina raó no es va permetre fer-ho a algunes autoritats del Govern de la Generalitat que eren presents a l'acte.