divendres, 14 de juny del 2013

La Policia requisa estelades

Simpatitzants del Girona se'n van quedar sense durant el partit amb l'Alcorcón



El policia, amb l'estelada


La Policia Nacional va requisar diverses estelades a aficionats del Girona durant el partit davant l'Alcorcón, fet que va ser denunciat a les xarxes socials. El Diari de Girona explica en aquest sentit que "agents de la Policia Nacional van apropar-se al sector gironí situat en un dels gols i es van endur com a mínim una estelada més després de discutir molta estona amb el seu propietari".

Un seguidor va explicar a  Twitter que "al Santo Domingo, la Policia m’ha retirar l’estelada. Està prohibida, em diuen. Per què? No lo sé, em contesten". Un redactor del diari va fotografiar el moment de la discussió policial amb el seguidor gironí en qüestió.

Aquest fet no va agradar a un espectador de l’Alcorcón que va provar d'evitar que el periodista pogués fer la seva feina "a base de crits i posant la mà davant la càmera". D'altra banda, un altre aficionat del Girona va patir un cop de roc i un periodista de RAC1 va ser insultat.

"Ja abans d’entrar a les instal·lacions de l’estadi, un seguidor del conjunt local sense samarreta i de males maneres va increpar el conjunt de periodistes gironins que s’esperaven a fora tot recriminant-los el fet que parlessin català", conclou el diari.


http://societat.e-noticies.cat/la-policia-requisa-estelades-76776.html