dimecres, 12 de juny del 2013

La caverna orgasma amb l'acusació contra Messi

Mentre el jugador del FC Barcelona nega el presumpte frau fiscal, la caverna es frega les mans i es queixa que TV3 no hagi il•lustrat la noticia amb el jugador lluint la samarreta del Barça.


El jugador del FC Barcelona, Lionel Messi, s'ha defensat a través d'un comunicat al seu Facebook de la querella presentada per la Fiscalia contra ell i el seu pare, Jorge Horacio Messi, per presumpte frau fiscal de 4 milions d'euros a Hisenda. "Mai hem comès cap infracció i sempre hem atès totes les nostres obligacions tributàries seguint els consells dels nostres assessors fiscals, els qui s'encarregaran d'aclarir aquesta situació", ha afirmat Messi, que s'ha mostrat molt sorprès pel que ha transcendit sobre el presumpte frau i que ha conegut per la premsa. Cal recordar la pressió desproporcionada de les inspeccions fiscals de l’Estat a Catalunya, i la persecució fiscal que pateixen empressaris clau en el procés sobiranista, i més quan sabem que els comptes milionaris dels jugadors del Madrid mai són investigats. 
 
Messi sí, Ronaldo no

El franquisme va portar Di Stefano al Madrid, ara toca apartar Messi del Barça i de Catalunya, no entrem si Messi i el seu pare han fet delicte fiscal, però ja és casualitat que tot comenci  a Catalunya, resulta sorprenent que el club que més despesa en fitxatges ha fet i que més bé paga als seus jugadors mai sigui investigat.

Messi amb el Barça és un problema per Espanya, més si el procés sobiranista tira endavant

Burxar amb acusacions de frau fiscal a Messi és una manera de complicar la vida al club i desestabilitzar el millor jugador del món, esperem que els arguments siguin consistents i no pas un brindis al sol en clau guerra bruta.