diumenge, 16 de juny del 2013

El lobby “Puente Aéreo” prepara el seu document contra l’estat propi

Segons La Vanguardia, la darrera reunió de lobby de poder contrari al sobiranisme prepara un document estratègic que pretén desmuntar les avantatges de la independència de Catalunya

La reunió d’aquest lobby va ser presidida per l’ex-ministre franquista Villar Mir propietari d’ OHL, empresa que ha substituït amb força a l’ACS de Florentino Perez com accionista de referència a ABERTIS, una entrada triomfal que va camí de convertir la seva empresa en una de les més poderoses de l’IBEX-35. Entre els assistents destaca la presència del president del F.C. Barcelona, Sandro Rosell, Savador Alemany, el conde de Godó, Pepe Antich, empresaris habituals de lobby , Gay De Montella i Josep Sánchez Llibre d’Unió. La reunió es va centrar en l’actual moment de les relacions entre Espanya i Catalunya i  l’augment de l‘independentisme. En aquest sentit, es va decidir elaborar un document pel diàleg i contra el dret a decidir dels catalans, que contraresti i negui el impacte econòmic positiu de la independència. 
Units pes interessos i contra  l’estat propi

És evident que a molts sectors del poder econòmic preocupa molt la voluntat, cada cop més majoritària, del poble de Catalunya per l’estat propi, aquesta preocupació és més que evident entre els sectors de lobbys de poder econòmic que viuen de la nostra pertinença a Espanya i que veuen amb preocupació el que ells consideren una deriva del govern Mas. Però sorprèn que entre els membres assistents a aquestes trobades que treballen contra la independència de Catalunya, hi siguin presents Salvador Alemany, president del CAREC, òrgan assessor del Govern de Mas; Sandro Rosell o Gay de Montellà que representa també a empresaris partidaris de la independència.

Sandro Rosell ha d’explicar què fa com a president del Barça en un lobby que treballa contra els interessos de Catalunya

Sandro Rosell va dir que no utilitzaria el Barça per fer política, llavors què hi fa en aquestes reunions d’un lobby de poder que treballa per fer fracassar la voluntat majoritària dels socis del Barcelona.

El Lobby Puente Aéreo contra  l’eix Mas/Juqueras

No tant sols preparen  un document contra l’estat propi sinó que treballen  perquè com més mitjans de comunicació posin en dubte el procés cap a l’estat propi millor, i en aquest sentit volen trencar l’eix Mas/Junqueras i omplen tertúlies i notícies d’un constant pessimisme i derrotisme, sentiments que no configuren la radiografia de la ciutadania, però són poderosos, milions d’euros invertits en publicitats els  permeten tergiversar la realitat.

Catalunya independent és viable, ho saben La Caixa i  totes les empreses del lobby “Puente Aéreo”

Per això compren voluntats, fomenten l’enfrontament i intenten rebentar l’acord entre Mas i Junqueras, perquè la viabilitat d’una Catalunya independent acaba amb els seus privilegis  i amb bona part dels seus milionaris beneficis, i necessiten els mitjans de comunicació per tergiversar la realitat. Ho viem cada dia en articles, noticies o tertulians que amaguen la veritat per evitar que l’eix Mas/Junqueras prosperi.