dimarts, 25 de juny del 2013

El Govern ignora Duran

Homs nega cap crisi i Homs recorda a Duran que «ERC ha governat amb errors i encerts»

, Palau de la Generalitat | Actualitzat el 25/06/2013 a les 15:30h


El Govern, reunit aquest matí. Foto: Paula Mateo


El conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha intentat posar "sordina" a l'enèsima crisi generada en el si de CiU arran de les declaracions del líder d'UDC,Josep Antoni Duran i Lleida, en les que carregava contra el procés sobiranista i ERC difoses pel Diari de Girona.

Aquest migdia, en roda de premsa de Govern, Homs ha assegurat que en la seva experiència com a dirigent de CiU "les ha vistes de tots els colors" i conclou que els darrers episodis no constitueixen "cap crisi". "Si tots els problemes que tinguèssim fossin els que té Convergència i Unió ja hi firmaria, perquè de mal de caps en tenim fins al dalt de tot", ha assegurat Homs. "No hi ha cap crisi només demano que es fixin en les votacions i en el programa de Govern", ha apuntat.

Així mateix, preguntat sobre l'opinió de Duran que assegurava que ERC no en tenia "ni puta idea de governar", el conseller amb posat tranquil ha reflexionat que els republicans "han governat amb encerts i amb errors... no seré qui ho jutjarà".