dijous, 20 de juny del 2013

CiU, ERC, ICV, CUP, SI i Rcat debatran sobre el procés d'independència a l'Escola d'Estiu de Solidaritat

Debat entre les forces polítiques sobiranistes moderat pel periodista Vicent Sanchis

 



Solidaritat Catalana per la Independència celebrarà el propvinent diumenge 30 de juny la seva 3a Escola d'Estiu, després de l'èxit de les darreres dues edicions (el 2012 a Arbúcies i el 2011 a La Molina). Enguany l'Escola es farà a Altafulla (Tarragonès), municipi on Solidaritat hi ostenta la primera Tinença d'Alcaldia.

L'Escola d'Estiu serà una jornada intensa on hi haurà xerrades, conferències, tallers, dinar popular i entrega de premis. La jornada servirà com anàlisi del moment polític que viu el nostre país i per exposar el paper de Solidaritat en tot aquest procés.

Al programa de l'escola compta amb la participació dels principals dirigents de la formació independentista: Núria Cadenes, Uriel Bertran i Alfons López Tena. A més a més compta amb la participació d'experts contrastats com l'Elisenda Paluzie (Degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB) o en Pep Puig (enginyer industrial i expert en energies renovables). En el marc del dinar popular es farà entrega dels Premis Solidaritat 2013, que enguany reconeixeran la tasca patriòtica de la plataforma Catalunya DiuProu i de la Coordinadora de la Consulta sobre la Independència.

La cloenda de la jornada serà a les 18 hores amb un debat entre els partits sobiranistes sobre el procés cap a la independència. El debat serà moderat pel periodista Vicent Sanchis i prendran la paraula representants de CiU (Víctor Cullell, Director d'Anàlisi de la Presidència de la Generalitat), ERC (Oriol Amorós, diputat i membre de la Permanent Nacional), ICV (Hortènsia Grau, diputada), CUP (Albert Botran, regidor de Molins de Rei i membre del Secretariat Nacional) SI (Uriel Bertran, Secretari General) i Rcat (ponent per confirmar)