dilluns, 10 de juny del 2013

Business friendly

Mas rep una delegació de CEOs de tot el món que visiten Barcelona


Mas, amb els CEOs, durant la reunió


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut una delegació de CEOs de tot el món que visiten Barcelona. La trobada s'emmarca dins de l'esdeveniment This way up, que aplegarà més de 200 líders internacionals amb 25 empresaris catalans.

El cap de l'executiu s'ha reunit amb Dave Darsch, fundador de CEO-CF Forum; Albert Lluch, CEO de Grup Med Corporatiu; Montserrat Corominas, fundadora d’Intergroup Partners; José Miguel Herrero, soci fundador de Big Sur Ventures; Erik Fjelborg, fundador de Quinyx, i Robert Line, fundador de Keystone Business Solutions Kft.

Aquest grup de directius formen part del grup que es reuneixen aquest dimecres a Esadecreapolis a Sant Cugat del Vallès per compartir reptes. A banda de la plataforma CEO Collbaorative Forum també hi seran 25 empresaris catalans que no pertanyen a aquesta entitat.
La capital catalana és la seu de la plataforma, que va ser fundada fa sis anys, els membres de la qual generen gairebé 1.500 milions d'euros anuals en volum de negoci, donen feina a més de 6.500 persones i comercialitzen a més de 200 països.