divendres, 3 de maig del 2013

“Hitler o Franco harían falta en España”

El propietari de 'Casa Pepe', que presumeix de la visita d'Aznar, diu que l'Estat "ara és l'escòria del món"

 

 
El reporter alemany Wolfgang Maier, que col.labora amb el programa Así nos va de La Sexta, ha visitat el bar franquista Casa Pepe, a Ciudad Real, i ha entrevista el propietari del negoci, Juan Navarro, que ha manifestat que "Hitler o Franco farien falta en Espanya".

En aquest sentit, ha afegit que "Espanya era una, gran, i lliure, i ara és l'escòria del món". Segons ha revelat el propietari, l'expresident José María Aznar i Manuel Fraga han estat al seu restaurant. A més, mentre parla dels clients fa la salutació nazi i el periodista recorda que "a Alemanya l'arrestarien per aquest gest".

Durant el reportatge, el propietari besa la bandera i el reporter creu que fins i tot s'ha excitat. Assegura que practicar sexe amb un llençol amb la bandera i l'àguila "és doble plaer" perquè ja ho ha fet.

El reporter li pregunta si somia amb Franco. Navarro contesta que només somia "nenes de 18, 20 anys". Està casat per tercera vegada. La seva dona té 30 anys i ell 65. "És una meravella. A gat tes, rata tendra".
Finalment, Maier li pregunta què li sembla que hi hagi una dona de vicepresidenta del Govern. "Les dones han d'estar a la cuina, escombrant, fregant i fent els deures de la casa".




http://tinyurl.com/cejgbz5





3 comentaris :

Ç ha dit...

Només ara "Espanya és l'escòria del món"? Si ho ha estat sempre. Amb Franco inclòs!

Anònim ha dit...

españa és i serà el cul d'europa; sangría, toros y pandereta

Rosa Mary ha dit...

Aquest bar esta a despeñaperros es com una parada per els cotxes que circulen per allà, i sembla un museo dels facistes.