dissabte, 18 de maig del 2013

El CCN i Help Catalonia, acord per internacionalitzar els aspectes econòmics del procés de separació d’Espanya

Mitjançant aquest acord el Cercle Català de Negocis subministrarà articles i estudis a Help Catalonia que aquesta entitat traduïrà a diversos idiomes i difondrà internacionalment


Segons expliquen les dues entitats, aquest treball conjunt podria desembocar a mitjà termini en “la realització d’accions conjuntes de diplomàcia civil”. De fet, a partir d’aquest estiu està previst que ambdues associacions participin de manera conjunta en actes a l’estranger relatius a la viabilitat econòmica de la Catalunya Estat i a la defensa de la necessitat d’aconseguir un Estat propi per a Catalunya. D’altra banda, per escenificar aquest pacte entre entitats s’heditat un petit vídeo en cinc idiomes (anglès, alemany, francès, italià i castellà) que s’ha començat a distribuir entre les xarxes socials. 
 Petita història

El Cercle Català de Negocis és una associació d’empresaris, directius i professionals creada fa uns cinc anys per tal de garantir el futur del teixit empresarial català. Els integrants del CCN consideren que això només és possible si Catalunya diposa d’un Estat propi. Help Catalonia va néixer com una entitat formada per voluntaris amb l’objectiu d’internacionalitzar la causa catalana. Ho han fet mitjançant campanyes en diversos idiomes, en les quals han informat del fet nacional català. La seva principal eina de difusió són les xarxes socials.