dijous, 18 d’abril del 2013

Sandro Rosell es tornarà a presentar a les eleccions del Barça del 2016 (Tant de bo no surti elegit )


El president blaugrana ho anuncia en un acte amb els senadors del club

Assegura que queden molt reptes per complir

18/04/13 13:48 - barcelona - Efe


El president del Barcelona, Sandro Rosell, al capdavant del club blaugrana des de juny del 2010, ha anunciat la seva intenció de presentar-se a la reelecció del càrrec durant un acte amb els senadors del club barcelonista.
“Tenim molts reptes per davant: hem de seguir regant el jardí de la nostra Masia, seguir apostant per un model de joc que mantingui l'excel·lència esportiva, treballar per enfortir la nostra economia i oferir als nostres socis les millors propostes per tenir un estadi a l'altura del nostre equip, són reptes de futur que ens il·lusionen molt”, ha dit Rosell davant uns 200 senadors del club.
El president del Barça ha insistit que la junta directiva blaugrana segueix tenint molta il·lusió en el projecte. “Vull anunciar que la meva intenció és presentar-me a la reelecció el 2016 perquè el soci em segueixi donant la confiança per encarar aquests reptes”, ha dit.
“Entre tots hem de construir el futur que el Barça mereix, volem seguir sent un club de referència pel seu joc, la seva gestió, els seus valors i que es preocupa pel seu país. Volem seguir creixent, estem en el bon camí i tenim la màxima il·lusió pel present i el futur que ens espera”, ha dit.
El president del Barcelona, que ha estat interromput pels aplaudiments dels senadors de l'entitat, ha estat acompanyat per la plana major de la seva junta directiva durant el discurs.
Rosell s'ha imposat en les últimes eleccions amb molta solvència (35.021 vots, el 61 per cent dels vots emesos) per davant d'Agustí Benedito (8.044), Marc Ingla (7.014) i Jaume Ferrer (6.168). L'anunci s'ha produït just quan es compleix l'equador del seu mandat, que venç al juny del 2016.
Darrera actualització ( Dijous, 18 d'abril del 2013 14:16 ) 


http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/8-esports/48-barca/638037-sandro-rosell-es-tornara-a-presentar-a-les-eleccions-del-barca-del-2016.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui