dilluns, 15 d’abril del 2013

Rahola desmunta Camacho

La popular viu al país de les meravelles i pot semblar creïble fins que ens demanen el perquè estem com estem i tot apunta al Govern d’Espanya, diu Rahola


La periodista ha analitzat l’entrevista que Josep Cuní a fet a la popular a 8TV on Camacho ha aprofitat per carregar contra el procés sobiranista que veu desinflat assegurant que la majoria de catalans volen ser espanyols. Per Rahola el PP vol semblar una cosa però n’és una altra. L’actuació de Llanos de Luna gastant diners públics en croades ideològiques contra la llibertat d’expressió dels ajuntaments, el paper galdós del ministre Fernández Diáz que encara no ha explicat  l’origen d’un informe que va voler trinxar Mas “utilitzant les clavegueres de l’Estat”,i ara Camacho reclamant un nou finançament quan, assenyala Rahola, “Amb els nostres diners ens en sortiríem i molt bé, però és que ens els foten.”, en són la prova. 
El retorn de Camacho després de l’afer del “florero i el micro”

Rahola ha celebrat el retorn de Camacho amb un “ja era hora que aparegués als mitjans perquè com va tenir un problema amb un “florero” i un micro... però amb tants problemes del PP, aquest ha de ser menor”. La periodista ha dit que quan Camacho parla “fins i tot li donaries la raó, sembla endreçada i trempada” però després, si es pensa el perquè Catalunya es troba en la situació dramàtica que està, la resposta és que el PP no compleix ni un sol compromís ni una sola promesa, i ara Camacho ens ve a donar consells quan el “que  cal és que no es prenguin els nostres diners”, ha sentenciat la periodista.