dilluns, 8 d’abril del 2013

Què carai estan fent? Oriol Junqueras hauria d'aclarir aviat si està per consolidar el procés o per donar una puntada de peu al tauler.


"Catalunya està encarant la via cap a l'Estat propi amb un govern que no sabem si té estabilitat parlamentària, i amb els principals mitjans de comunicació catalans en contra"


Editorial
El diputat de la CUP David Fernández ahir feia una reflexió molt encertada quan remarcava que és una contradicció flagrant d'ERC d'una banda negar-se a aprovar els pressupostos, i de l'altra formar part de la conselleria d'Economia que els està elaborant. Oriol Junqueras certament ha d'aclarir la posició definitiva del partit, perquè ja és d'una evidència palmària que no dóna per més l'estratègia de ser alhora l'aliat del govern i líder de l'oposició. En política no es poden jugar tots els papers de l'auca, i en un procés sobiranista encara menys. Catalunya està encarant la via cap a l'Estat propi amb un govern que no sabem si té estabilitat parlamentària, que pot acabar sense pressupostos, i amb els principals mitjans de comunicació catalans en contra. Si això és una manera lògica de fer, els responsables n'hauran de donar explicacions. Oriol Junqueras hauria d'aclarir aviat si està per consolidar el procés o per donar una puntada de peu al tauler.