diumenge, 7 d’abril del 2013

David Fernàndez (CUP) a Espadaler: 'Que enviï els mossos a Abertis i a la Caixa'

El diputat de la CUP troba 'una hipocresia inacceptable' comparar els polítics objecte d'escarn amb els desnonats


El diputat de la CUP, David Fernàndez, ha defensat els escarns que duu a terme la PAH i ha instat el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, a destinar els mossos d'esquadra a Abertis, a la Caixa i als partits que practiquin la corrupció. En declaracions a TV3, ha reivindicat el dret de reunió i manifestació, i ha opinat que concentrar-se davant del domicili d'un polític no envaeix la intimitat, tot recordant que no hi ha cap mena de coerció física. Fernández ha considerat 'un gest d'hipocresia inacceptable' comparar el patiment dels càrrecs que pateixen l'escarn amb el de les famílies desnonades.
Ahir el conseller Espadaler va dir que allà on hi hagués un escarn hi hauria una dotació de mossos d'esquadra per vetllar que no es traspassava cap frontera legal.
'No entenc que l'escarn entri en l'espai de la intimitat i la privacitat', ha assegurat, i ha defensat el dret a la reunió i la manifestació. Al seu parer, dir el contrari és 'demanar la impunitat infinita'. Tot i que ha reconegut que 'serien desitjables unes altres formes', ha justificat l'escarn pel 'context d'emergència, de crisi, de desesperació i de robatori permanent'.

És més, ha avisat que és un 'profund gest d'hipocresia inacceptable' comparar el patiment 'entre moltes cometes' que pateix un càrrec públic sotmès a l'escarn amb el de les famílies desnonades. 'Aquí mai ningú és responsable de res, però hi ha gent que firma decrets i salva bancs', ha recordat.

Sobre la crisi de la monarquia, ha opinat que l'encausament de la infanta Cristina és el 'menor dels hipotètics delictes que ha comès' la institució, el 'gran tabú polític i informatiu des del final de la dictadura'.
Fernàndez ha subratllat que el rei ha estat afectat contínuament per polèmiques però mai se n'ha informat, 'com els 'petrodolars', les amistats perilloses, negociants que li feien negocis que han passat per la presó com Javier de la Rosa'. 'La monarquia està afectada i infectada de corrupció. L'únic que queda és demanar perdó, dissoldre's i retornar tot el robat", ha conclòs.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4102688/20130407/david-fernandez-espadaler-envii-mossos-abertis-caixa.html