Origen: Espanya > Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Valoració:
Etiquetes:
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Valoració:
Etiquetes:
Ingredients
- 50 calçots prims
- Farina
- Ous
- Sal
- Oli d'oliva
- Aigua
Utensilis
Paella per fregirElaboració
Agafem els calçots i els netegem i els deixem que tinguin uns trenta centímetres de llarg.
Posem ells ous amb un plat amb una mica de sal i els debatem com per fer una truita i li posem una mica de farina i si ens queda una mica massa espesa una mica d'aigua, que quedi una pasta no massa espesa, agafem els calçots els passem per la pasta, menters posarem una paella al foc amb oli d'oliva i quan estigui calen i posarem els calçots, i quan estaran rossets per els dos costàs el traurem del foc, i els posarem en un plat que hi posarem parer de cuina per que deixin anar tot el oli i estaran apunt per menjar es pera que us agradin.
Posem ells ous amb un plat amb una mica de sal i els debatem com per fer una truita i li posem una mica de farina i si ens queda una mica massa espesa una mica d'aigua, que quedi una pasta no massa espesa, agafem els calçots els passem per la pasta, menters posarem una paella al foc amb oli d'oliva i quan estigui calen i posarem els calçots, i quan estaran rossets per els dos costàs el traurem del foc, i els posarem en un plat que hi posarem parer de cuina per que deixin anar tot el oli i estaran apunt per menjar es pera que us agradin.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada