divendres, 15 de març del 2013

L’enfonsament de l’imperi Camacho

#xocdetrens 

 

Jordi Basté no es cansa de recordar des de la seva atalaia comunicativa de can Godó que la líder dels populars “no està passant per un bon moment”, que està “tocada anímicament”. Sembla que tan desitjada protecció de la Policia Nacional espanyola no ha pogut canviar el rictus amarg que s’ha instal·lat a la cara de la popular des que va transcendir part de la conversa de La Camarga amb Victória Álvarez.

Aquest dimecres Francesc Marc Álvaro va deixar estorats els tertulians i oients d’El món a RAC1 amb una misteriosa revelació: “Algun dia sabrem que tot aquest enrenou i embolic que ha fet la Sra. Sánchez Camacho tenia poc de polític i molt de misèria personal. Un enjòlit – allò que està sense sosteniment, en perill de caure-“, va dir el periodista. El cert és que tot apunta a que Álvaro l’encerta de ple.

En cercles del PP es comenta, sotto voce, que la relació de Sánchez Camacho amb el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, està molt deteriorada degut als comentaris despectius de Camacho sobre els Fernández Díaz a Víctória Álvarez durant el dinar de La Camarga que s’han escampat irremediablement, malgrat la prohibició judicial de reproduir la conversa.  El cert és que en els cercles populars que van contribuir a situar Camacho al capdamunt del PPC quan aquesta es va enfrontar a Montserrat Nebreda hi ha molta mala maror.

Només és qüestió de temps que la porqueria suri i, això, la líder popular ho sap i d’aquí els escarafalls  i els moviments de distracció massiva que només emboliquen la troca. Aquesta vegada però, l’estratègia d’apagar amb foc un incendi no està donant el resultat esperat. Alícia sap que Roma no paga traïdors.

1 comentari :

Anònim ha dit...

que la cuelgan del palo de roja y gualdajjjjjjj