divendres, 8 de març del 2013

De Guindos es nega a aprendre el cognom del president de l'Eurogrup (Un motiu mes que tenim els catalans per la independència, la incultura i prepotencia espanyola )

Luis de Guindos, ministre espanyol d'Economia i "In" Competitivitat. Foto: La Moncloa.

El ministre espanyol d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, continua mostrant-se gallet amb el nou president de l'Eurogrup, l'holandès Jeroen Dijsselbloem. A mitjan gener, ja va ser l'únic ministre de finances de l'Eurozona que es va negar a votar-lo, amb l'argument que "Espanya està infrarepresentada a les institucions comunitàries", i que es negava a donar el vist-i-plau a Dijsselbloem per fer-ho explícit.

Ara, en una nova mostra de diplomàcia, assegura al número inicial de la revista Forbes España, que es va presentar ahir a Barcelona, que no té cap mena d'intenció d'aprendre a pronunciar-li correctament el cognom, perquè creu que "és massa difícil". En una capçalera de prestigi mundial com Forbes, el ministre espanyol d'Economia reconeix obertament que opta per dirigir-li la paraula tractant-lo només de "Jeroen", perquè "així em trec problemes de sobre".

Durant la gala de presentació de la revista, amb la presència del president Artur Mas, l'editor a l'Estat espanyol, Andrés Rodríguez, va explicar que Forbes España té la intenció d'explicar la situació econòmica actual "a gent que no sigui especialista en economia", mitjançant tot d'entrevistes amenes i reportatges d'interès general.

http://www.naciodigital.cat/noticia/52549/guindos/es/nega/aprendre/cognom/president/eurogrup